Over Bas van der Lans

Bas van der Lans is:

 1. WordPress Trainer en ontwikkelaar van WordPress trainingsmateriaal voor ondernemers en reclamebureaus;
 2. medeoprichter & creatief directeur van online bureau Van Ons WordPress Development;
 3. gefascineerd door Senioren;
 4. onfrequent maar regelmatig DJ – of liever Nacht Architekt – onder alter ego NachtArchitekt.

Binnen Social Media richt ik me op het onderzoeken en concepten voor Senioren. Dit al dan niet in combinatie met Sales en Social Technology. Technisch gezien gaat mijn uitgesproken voorkeur uit naar Open Source oplossingen (zoals WordPress); ik streef naar een Technologie-onafhankelijke klantrelatie.

Ik heb een sterk netwerk van Social Technology Developers om me heen en geloof meer in een maakbare samenleving en Online dan in technische onmogelijkheden.

Publish ßeta is mijn pay off. Het strategisch publiceren van onderzoeken, concepten en projecten die zich in ßeta-fase bevinden doe ik zelf graag en ik stimuleer anderen dit ook te doen. Dit in het kader van Innovatie & Procestransparantie.

“prioritize important things that are not urgent – don’t do only urgent things the whole day long”.

Naast publiceren – Publish ßeta – lees ik graag. Een overzicht van boeken die ik durf aan te bevelen hier: Offline Resources Social Media, Senioren & Sales.

Deel met jouw netwerk:

2 Reacties op Over Bas van der Lans

 1. Rick Mook zegt:

  Hallo Bas,

  ik ben voor mijn dochter opzoek naar een Webshop waarbij men zelf artikelen kan aanbieden. hiervoor moet wel een account worden aangemaakt. het aanmaken is alleen mogelijk voor een selecte groep mensen. Denk hierbij aan leerlingen van een shool. een soort van Marktplaats voor een selecte groep mensen die hun eigen producten aan de man willen brengen.

  graag hoor ik van je of dir met WordPress ook mogelijk is.

  met vriendelijke groeten,

  Rick Mook.

 2. Henny zegt:

  Hallo Bas op YT jouw film gezien over de SEO, helaas lukt me het niet alleen, wil jij me een helpend handje geven zodat ik na de 1e pagina alleen weer verder kan. Ik ben startend zelfstandige en zo graag door bruidsparen op google gevonden worden, nu gebeurt dit niet. Laat me iets weten alvast bedankt, groetjes Henny 0646613422

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>